Van actie tot reflectie.

Krijg grip op ontwikkeling

Dagelijkse groei houdt medewerkers gemotiveerd en betrokken bij hun ontwikkeling. Met WorkBoost worden continue ontwikkeling en groei gestimuleerd. Onze uitgebreide set tools is ontworpen om medewerkers dagelijks een boost te geven in hun ontwikkeling.

De Toolset van WorkBoost

Ontwikkeling is essentieel, maar groei behouden is uitdagend. WorkBoost biedt veelzijdige instrumenten om ontwikkeling te ondersteunen en te versterken, waardoor organisaties effectieve doelen kunnen bereiken en optimaliseren.

Attended AI

WorkBoost maakt gebruik van AI-software om persoonlijke, diepgaande opdrachten te creëren, reflecties op deze opdrachten te analyseren en persoonlijk advies te geven in ontwikkeltrajecten, in samenwerking met een Boost Expert.

Micro-Learnings

WorkBoost Software biedt micro-learnings aan om voortdurende groei te bevorderen. Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich blijven ontwikkelen door frequente, korte leeractiviteiten, en niet alleen tijdens specifieke contactmomenten of intensieve trainingssessies, wat hun betrokkenheid bij groei bevordert.

Nudging

Houd uw medewerkers betrokken bij hun ontwikkeling met nudging. WorkBoost gebruikt notificaties om medewerkers actief te stimuleren om zich te blijven richten op hun persoonlijke groei te midden van hun dagelijkse bezigheden.

Breng het leerproces binnen jouw organisatie naar een hoger niveau.

WorkBoost past een sterke, wetenschappelijk onderbouwde methodiek toe om leerprocessen aan te passen aan de unieke behoeften, belemmeringen en omgevingscontext van elk individu.

Nieuwsgierig over de WorkBoost Methodiek? Lees meer hierover!

Meer weten?

Vraag een demo aan of ontvang een brochure!

WorkBoost tilt de ontwikkeling binnen jouw organisatie naar een hoger niveau. Wil jij hier direct mee aan de slag of nog wat meer informatie hierover? Vraag een demonstratie aan en/of ontvang een brochure!

Wist je dat...

Frequentie boven intensiteit

Onze methodiek is geoptimaliseerd om studenten dagelijks te voorzien van één (micro)leerervaring. Het streven naar dagelijkse kleine ontwikkelingen vertaalt zich in de loop der tijd naar aanzienlijke groei. Bovendien biedt deze frequentie de mogelijkheid om voortdurend aanpassingen te maken. Dagelijks leren betekent ook dat studenten zich elke dag kunnen aanpassen aan een steeds veranderende academische realiteit.

Respecteer de waan van de dag

In het onderwijs hebben studenten tegenwoordig een gemiddelde aandachtsspanne van slechts 8 seconden, met talloze telefoonafleidingen gedurende de dag. WorkBoost erkent deze veranderende realiteit en heeft een benadering ontwikkeld die zowel kort genoeg is om de aandacht vast te houden als lang genoeg om dagelijks een waardevolle leerervaring te bieden.

Moedig ontwikkelen aan door te belonen

WorkBoost maakt leren plezierig door het gebruik van beloningen. Door BoostCoins toe te kennen voor academische prestaties wordt de motivatie voor persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. WorkBoost verbetert de studentenervaring door hen in staat te stellen te sparen voor gezamenlijke beloningen in hun studiegroep.