De WorkBoost Methodiek.

Duurzame groei met korte Boosts.

Dagelijkse groei houdt medewerkers gemotiveerd en betrokken bij hun ontwikkeling. WorkBoost stimuleert voortdurende ontwikkeling en groei door middel van onze uitgebreide set tools die ontworpen zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Dagelijks ontwikkelen

Door recente wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische innovaties heeft WorkBoost een krachtige ontwikkelmethodiek ontwikkeld. De WorkBoost methodiek is uniek omdat het niet alleen software is voor leren en ontwikkelen, maar een werkmethode om dagelijkse ontwikkeling te stimuleren, begeleiden en bij te sturen.

Stimuleer een leermentaliteit

Benadruk voortdurende groei en dagelijkse kleine verbeteringen boven omvangrijke,  geïsoleerde overwinningen om bij te dragen aan consistente vooruitgang

Betrokkenheid belonen

Door individuele loyaliteitsprogramma’s aan te bieden aan medewerkers door middel van BoostCoins, wordt leerbetrokkenheid voortdurend versterkt en beloond.

Adaptief Leren

Maak gebruik van automatische aanpassing en capaciteitsverbetering gedurende het leerproces, waarbij de nadruk ligt op de voortdurende ontwikkeling en groei in plaats van strikt gericht te zijn op een vaststaand einddoel.

Krijg grip op de ontwikkeling binnen jouw organisatie.

WorkBoost heeft deze methodiek verpakt in WorkBoost Software dat toegepast wordt om ontwikkeling in de waan van de dag  te stimuleren. De WorkBoost Software bestaat uit drie concrete technologieën die toegepast worden tijdens de ontwikkeling:

Nieuwsgierig over hoe WorkBoost deze toepassingen inzet? Lees meer over de WorkBoost Toepassingen!

Meer weten?

Vraag een demo aan of ontvang een brochure!

WorkBoost tilt de ontwikkeling binnen jouw organisatie naar een hoger niveau. Wil jij hier direct mee aan de slag of nog wat meer informatie hierover? Vraag een demonstratie aan en/of ontvang een brochure!

Wist je dat...

Frequentie boven intensiteit

De methodiek is geoptimaliseerd om medewerkers elke dag 1 (micro) leerervaring rijker te maken. Elke dag een kleine ontwikkeling is over tijd een grote ontwikkeling. Daarnaast zorgt frequentie voor ruimte voor het maken van aanpassingen. Elke dag leren is ook elke dag kunnen aanpassen aan een nieuwe realiteit.

Respecteer de waan van de dag

De tijd van lange workshops en colléges is voorbij: mensen hebben een gemiddelde aandachtspan van 8 seconden en worden minimaal 400x per dag afgeleid door hun telefoon.  WorkBoost respecteert deze nieuwe realiteit en heeft een methodiek ontwikkeld die mensen kort genoeg is om niet afgeleid te raken en lang genoeg is om 1 leerervaring rijker te worden op een dag.

Moedig ontwikkelen aan door te belonen

WorkBoost maakt ontwikkeling leuk door het werken met beloningen. Door het belonen van BoostCoins bij het doen van Boosts wordt ontwikkeling gestimuleerd. WorkBoost maakt de leerervaring van medewerkers leuker door ze te laten sparen naar een teambeloning.