Activeer ontwikkeling.
Inspireer succes.

Wij zijn WorkBoost.

We bevorderen persoonlijke groei en succes in alle sectoren door individuen en teams te activeren en inspirerende leer- en werkomgevingen te creëren.

WorkBoost: Waarom we bestaan

De filosofie achter WorkBoost vindt haar oorsprong in het onderzoek van Dr. Jason Gawke. Dit baanbrekende werk vormde het fundament voor de officiële oprichting van WorkBoost in 2021.

Onze missie

Waar mensen leren, zullen mensen floreren. Dat is de mantra van WorkBoost. Vanaf de start is het ons doel om elk persoon optimaal te ondersteunen in het ervaren van ontwikkelmomenten op een dagelijkse basis. Wij borgen deze visie via onze wetenschappelijke methode in combinatie met state-of-the-art software. Hiermee borgen wij de kwaliteit en effecitiviteit van de WorkBoost methode en zorgen we ervoor dat eenieder ontwikkelt met de nieuwste inzichten rondom leren en ontwikkelen. Dit is waarom wij ons bed uitkomen!

Ons verhaal

Tijdens zijn onderzoek naar intrapreneurship ontdekte Dr. Jason Gawke dat bestaande methoden voor het bevorderen van leer- en ontwikkelgedrag tekortschoten in wetenschappelijke onderbouwing en schaalbaarheid. Zijn visie was eenvoudig: leren moest leuk zijn en gebaseerd zijn op relevante statistieken om mensen te helpen hun leerdoelen te bereiken. Na 7 jaar onderzoek en gesprekken met meer dan 100 belanghebbenden, legde hij de basis voor WorkBoost, opgericht in maart 2021.
  • Maart 2021 WorkBoost zet haar eerste stappen! WorkBoost begint een nieuwe fase door deelname aan het incubatorprogramma van Utrecht Inc. Hiermee wordt de transitie ingezet van idee naar een schaalbaar product en dienst.
  • Juli 2021 WorkBoost heeft haar eerste Minimum Viable Product (MVP) gelanceerd. In deze fase focussen wij ons op het leren en groeien uit ervaringen en zogenaamde 'intelligente fouten'.
  • November 2022 WorkBoost ondergaat een evolutie; met de groei van ons team, breiden we onze diensten uit. In een poging om de meest waardevolle service te leveren, experimenteren we met kunstmatige intelligentie en automatisering.
  • Januari 2023 Las Vegas, hier komen we! We zijn uitgenodigd voor een handelsmissie met het Nederlandse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties naar de Verenigde Staten. We komen niet met lege handen thuis: de prestigieuze CES 2023 Innovatieprijs is binnen!
  • Juli 2023 Onze combinatie tussen kunstmatige intelligentie en de WorkBoost Methodiek is live! Klaar om de individuele- en teamontwikkeling van onze klanten naar een nieuw niveau te tillen!

Het Leadership Team

image

Jason Gawke

Jason Born to Boost
Onze inspirerende visionair. Hij heeft WorkBoost bedacht en blijft bruisen van geweldige ideeën die ons allemaal inspireren.
image

Niek Bos

Chief of Happy Money
Onze commerciële architect. Hij brouwt plannen om niet alleen klanten aan te trekken, maar ook hun glimlach te vergroten en ze als onze grootste fans te behouden.
image

Justin Robertson

Chief of All the Tech Stuff
Ons ervaren techwonder. Leidt ons tech-team met precisie en zorgt ervoor dat al onze ideeën met de nieuwste technologieën worden gerealiseerd.
image

Martijn Huisman

Chief of Getting Things Done
Onze alesomvattende toekomstvoorspeller. Hij zorgt ervoor dat we niet alleen financieel en operationeel op orde zijn in het heden, maar ook dat we klaar zijn voor de toekomst.
image

Jacco Schuur

Chief of the Enduring Smile
Onze bijdehante duizendpoot. Hij houdt een scherp oog op onze klanten en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze altijd met een glimlach op hun gezicht vertrekken.

Meer weten?

Vraag een demo aan of ontvang een brochure!

WorkBoost tilt de ontwikkeling binnen jouw organisatie naar een hoger niveau. Wil jij hier direct mee aan de slag of nog wat meer informatie hierover? Vraag een demonstratie aan en/of ontvang een brochure!