De WorkBoost Methodiek.

Duurzame groei met korte Boosts.

Dagelijkse groei houdt studenten gemotiveerd en betrokken bij hun ontwikkeling. WorkBoost stimuleert voortdurende ontwikkeling en groei door middel van onze uitgebreide set tools die ontworpen zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Dagelijks ontwikkelen

Door recente wetenschappelijke ontdekkingen te integreren met baanbrekende technologische vooruitgang, heeft WorkBoost een krachtige ontwikkelingsaanpak ontwikkeld. De unieke WorkBoost-aanpak gaat verder dan louter educatieve software; het is een methodologie om dagelijkse ontwikkeling in het onderwijs te bevorderen, te begeleiden en aan te sturen.

Stimuleer een leermentaliteit

Benadruk voortdurende groei en dagelijkse kleine verbeteringen boven omvangrijke,  geïsoleerde overwinningen om bij te dragen aan consistente vooruitgang

Betrokkenheid belonen

Door gepersonaliseerde loyaliteitsprogramma’s aan te bieden aan studenten door middel van BoostCoins, wordt leerbetrokkenheid voortdurend versterkt en beloond.

Adaptief Leren

Maak gebruik van automatische aanpassing en capaciteitsverbetering gedurende het leerproces, waarbij de nadruk ligt op de voortdurende ontwikkeling en groei in plaats van strikt gericht te zijn op een vaststaand einddoel.

Krijg grip op de ontwikkeling binnen jouw onderwijsinstelling.

WorkBoost heeft deze methodiek verpakt in WorkBoost Software dat toegepast wordt om ontwikkeling in de waan van de dag  te stimuleren. De WorkBoost Software bestaat uit drie concrete technologieën die toegepast worden tijdens de ontwikkeling:

Nieuwsgierig over hoe WorkBoost deze toepassingen inzet? Lees meer over de WorkBoost Toepassingen!

Meer weten?

Vraag een demo aan of ontvang een brochure!​

WorkBoost brengt de ontwikkeling binnen jouw onderwijsinstelling naar nieuwe hoogten. Ben je klaar om meteen te beginnen, of wil je graag wat meer informatie? Vraag een demonstratie aan en/of ontvang een brochure!

Wist je dat...

Frequentie boven intensiteit

Onze methodiek is geoptimaliseerd om studenten dagelijks te voorzien van één (micro)leerervaring. Het streven naar dagelijkse kleine ontwikkelingen vertaalt zich in de loop der tijd naar aanzienlijke groei. Bovendien biedt deze frequentie de mogelijkheid om voortdurend aanpassingen te maken. Dagelijks leren betekent ook dat studenten zich elke dag kunnen aanpassen aan een steeds veranderende academische realiteit.

Respecteer de waan van de dag

In het onderwijs hebben studenten tegenwoordig een gemiddelde aandachtsspanne van slechts 8 seconden, met talloze telefoonafleidingen gedurende de dag. WorkBoost erkent deze veranderende realiteit en heeft een benadering ontwikkeld die zowel kort genoeg is om de aandacht vast te houden als lang genoeg om dagelijks een waardevolle leerervaring te bieden.

Moedig ontwikkelen aan door te belonen

WorkBoost maakt leren plezierig door het gebruik van beloningen. Door BoostCoins toe te kennen voor academische prestaties wordt de motivatie voor persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. WorkBoost verbetert de studentenervaring door hen in staat te stellen te sparen voor gezamenlijke beloningen in hun studiegroep.