Onze gezamenlijke Missie

Waar mensen leren, zullen mensen floreren. Dat is de mantra van WorkBoost. Vanaf de start is het ons doel om elk persoon optimaal te ondersteunen in het ervaren van ontwikkelmomenten op een dagelijkse basis. Wij borgen deze visie via ons enthousiaste en gedreven medewerkers en community van professionals, consultants, coaches en leraren. Zij borgen de kwaliteit en effecitiviteit van de WorkBoost methode en Software en zorgen ervoor dat deze mee ontwikkelen met de nieuwste inzichten rondom leren en ontwikkelen. Dit is waarom wij ons bed uitkomen!

Ons verhaal

Tijdens het schrijven van zijn proefschrift over intrapreneurship van werknemers, merkte dr. Jason Gawke op dat bestaande producten gericht op het bevorderen en versterken van leer- en ontwikkel gedrag van werknemers nauwelijks wetenschappelijke onderbouwing hadden. En als deze methoden evidence-based waren, vertrouwden ze vaak op intensief enquêteonderzoek en trainingen wat afbreuk deed aan de schaalbaarheid en het implementatie succes. Jason wilde dit veranderen. Zijn aanpak is eenvoudig: het moet leuk zijn en belangrijke statistieken opleveren om mensen te helpen met hun leergedrag in relatie tot hun doelen. Na 7 jaar onderzoek, experimenteren met verschillende methoden en het interviewen van meer dan 100 belangrijke belanghebbenden, legde hij de basis voor wat nu WorkBoost is. WorkBoost is officieel opgericht in maart 2021:

  • Maart 21 Van idee naar realiteit. WorkBoost gaat de incubator van het Utrecht Inc progamma om het idee om te zetten naar een service en product
  • Juli '21 WorkBoost lanceert haar eerste versie van app! Klaar om veel fouten te maken en te leren!
  • Maart '22 Eerste ronde aan funding succesvol opgehaald en klaar om de volgende stap te zetten.
  • November '22 WorkBoost blijft groeien en ontwikkelen in partners, de community, en in software functionaliteit. Terwijl we groeien in Nederland, lijkt de stap over de grens dichterbij te komen!
  • Januari '23 Las Vegas here we come! Op handelsmissie met het Ministerie van Economische Zaken en Koninkrijksrelaties en met de CES 2023 Innovatie opzak gaan we ook de markt in Amerika opschudden!
image

De oplossing van de toekomst

Wij geloven dat onze oplossing de toekomst is van hoe leren en ontwikkelen moet worden benaderd en geïmplementeerd.

We dagen je graag uit om met ons het experiment aan te gaan of je deze visie / mening met ons deelt!

Ontmoet de oprichters van WorkBoost

team image

Jason Gawke

Boost-expert
team image

Martijn Huisman

Boost-Expert
team image

Jacco Schuur

Boost-expert
team image

Niek Bos

Boost-Expert

Onze partners die de WorkBoost visie delen

Een netwerk van organisaties en professionals die elke dag wakker om jouw leercultuur een boost te geven!

Onze partners die de WorkBoost visie delen

Een netwerk van organisaties en professionals die elke dag wakker om jouw leercultuur een boost te geven! 

Binnenkort hier meer over!