Boost jouw groei.
Ontwikkel in de waan van de dag.

WorkBoost biedt verschillende toepassingen om écht persoonlijke ontwikkeling mogelijk te maken met maar 5 minuten per dag.

Deze organisaties hebben al de kracht van WorkBoost ervaren:
Student onderwijs
Features onderwijs

WorkBoost faciliteert persoonlijke ontwikkeling met minimale tijdsinvestering.

WorkBoost biedt verschillende toepassingen om managers en medewerkers te ondersteunen. WorkBoost Software maakt het mogelijk om de persoonlijke ontwikkelbehoeften van managers en medewerkers te ondersteunen. De uitgebreide toolset die de WorkBoost biedt, ondersteunt verschillende ontwikkelingstrajecten zoals POP’s, re-intragraties, trainee ontwikkeling, en meer. Maak écht persoonlijke ontwikkeling mogelijk voor alle medewerkers binnen jouw organisatie. 

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Boost de ontwikkeling van jouw medewerkers met Workboost's flexibele POP-oplossingen.

Workboost biedt een persoonlijk oplossing voor
organisaties die gebruikmaken van Persoonlijke Ontwikkelingsplannen (POP’s). WorkBoost genereert micro-learnings op basis van de specifieke ontwikkeldoelen binnen de POP en de context van de medewerker, waardoor een persoonlijke leerervaring ontstaat. Medewerkers ontvangen opdrachten die maar 5 minuten duren en perfect aansluiten bij de waan van de dag. Door deze aanpak kunnen medewerkers gericht werken aan hun professionele groei en competenties op een flexibele en efficiënte manier. Workboost zorgt ervoor dat ontwikkeling niet alleen relevant is, maar ook direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

Bij- en omscholing

Maak bij- en omscholing effectief en leuk door medewerkers te boosten.

WorkBoost ondersteunt medewerkers bij hun bijscholing of omscholing met op gepersonaliseerde micro-learnings die specifiek zijn afgestemd op hun werkomgeving en de gewenste vaardigheden voor hun nieuwe functie. Door rekening te houden met de context van de medewerker, biedt WorkBoost een persoonlijke en relevante leerervaring. Medewerkers ontvangen korte, vijf minuten durende opdrachten die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien worden ze gemotiveerd door gamification-elementen, waardoor leren niet alleen effectief, maar ook leuk en engagerend is.

Trainee ontwikkeling

Boost trainees met écht persoonlijke begeleiding tijdens hun ontwikkeling.

WorkBoost ondersteunt de begeleiding van trainees door middel van persoonlijke micro-learnings en gerichte vragen naar leerbehoeften en successen. Coaches en managers ontvangen waardevolle inzichten in de ontwikkeling en verwachtingen van de trainees. Door middel van gedetailleerde rapporten bespaart WorkBoost voorbereidingstijd voor voortgangs-, feedback-, en carrièregesprekken, waardoor deze gesprekken effectiever worden. Zo blijft de focus op de ontwikkeling van de trainees binnen de organisatie behouden, zonder dat dit veel extra tijd kost.

Personal Development
Competentie ontwikkeling

Boost ontwikkeling tijdens stages en scriptieperioden met de persoonlijke begeleiding van WorkBoost Software.

Met WorkBoost worden medewerkers ondersteund in het ontwikkelen van specifieke competenties door middel van persoonlijke micro learnings die aansluiten bij de werkcontext en ontwikkelbehoefte van de medewerker. De medewerker geeft aan op welke competentie de focus ligt en geeft vervolgens aan waarom. Vervolgens genereert WorkBoost micro learnings die perfect aansluiten bij de medewerker. Hierdoor ontwikkelen medewerkers in de competentie die zij belangrijk vinden, op een écht persoonlijk manier. Medewerkers ontvangen reflectie- en/of evaluatierapporten die gebruikt kunnen worden voor feedback en/of beoordeling. Managers of coaches ontvangen inzichten in de ontwikkelbehoeftes en activiteiten van de medewerker.

Ervaar WorkBoost!
Wil jij een beeld krijgen bij de WorkBoost App, rapporten en meer?
Meer informatie?
Ben jij benieuwd naar hoe WorkBoost ingezet wordt binnen organisaties?