Boost jouw groei.
Elke dag een stap vooruit.

WorkBoost ondersteunt jouw groei met een ijzersterke methodiek en innovatieve software.
Deze organisaties hebben al de kracht van WorkBoost ervaren:

WorkBoost brengt volledig persoonlijke ontwikkeling binnen handbereik.

WorkBoost gebruikt innovatieve oplossingen om ontwikkeling volledig te personaliseren. Met de software van WorkBoost worden microlearnings, nudges en inzichten aangeboden die aansluiten bij de ontwikkelbehoefte van het individu. WorkBoost biedt docenten, coaches en managers inzichten in de ontwikkeling van het individu. Samen met gamification elementen biedt WorkBoost een ontwikkelervaring die blijvend is.

Microlearnings

Boost jouw ontwikkeling elke dag een beetje.

De software van WorkBoost is ontworpen om volledig gepersonaliseerde microlearnings te bieden. De microlearnings bieden jou frequente, korte, uitdagende leeractiviteiten die jou helpen groeien. Microlearnings houden rekening met het specifieke ontwikkeldoel van het individu, de context waarin het individu zich ontwikkelt, en het ontwikkeltempo. Hierdoor sluit jouw ontwikkeling perfect aan bij de waan van de dag. 

Gamification

Boost jouw groei door spelmechanismen toe te passen.

WorkBoost gebruikt verschillende spelmechanismen om ontwikkeling in het moment leuker te maken. Gebruikers krijgen continue inzicht in hun ontwikkelvoortgang en worden elke microlearning beloond met BoostCoins die zij kunnen uitgeven aan beloningen. Ook kunnen gebruikers tegen elkaar strijden in ranglijsten. Hierdoor wordt ontwikkeling direct beloond en socialer gemaakt.

Nudges

Geef een Boost aan ontwikkeling, zelfs tijdens drukke periodes.

WorkBoost helpt gebruikers betrokken blijven bij hun ontwikkeling. In de waan van de dag verliest ontwikkeling soms prioriteit. WorkBoost helpt gebruikers bewust bezig te blijven met hun ontwikkeling door middel van persoonlijke nudges die aansluiten bij de gebruiker. Ontwikkeling uitstellen is niet erg, zolang dit weer opgepakt word. Hier helpt WorkBoost bij.

Rapportages

Boost jouw zicht op ontwikkeling, ontvang rapporten die voortgang en prestaties inzichtelijk maken.

De methodiek van WorkBoost maakt het mogelijk om continu inzicht te hebben in ontwikkeling. WorkBoost genereert dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapporten die inzicht bieden in de activiteit van gebruikers, reflecties van deelnemers, ontwikkeldoelen van deelnemers en meer. Door het gebruik van WorkBoost AI maakt WorkBoost het mogelijk om diepgaande persoonlijke rapporten te genereren die aansluiten bij de ontwikkelbehoefte.

Ervaar WorkBoost!
Wil jij een beeld krijgen bij de WorkBoost App, rapporten en meer?
Meer informatie?
Ben jij benieuwd naar hoe WorkBoost ingezet wordt binnen organisaties?