Boost jouw groei.
Elke dag een stap vooruit.

Start jouw ontwikkeljourney met WorkBoost en laat jouw organisatie bloeien
Deze organisaties hebben al de kracht van WorkBoost ervaren:
Bepaal jouw doel!
Jij bepaalt wat jouw ontwikkeldoel is. WorkBoost AI ontwerpt micro-learnings die perfect aansluiten bij jouw ontwikkeldoel!
Doe een Boost!
Micro-learnings zijn kort en krachtig. Met maar 5 minuten per dag ben jij continu bezig met jouw ontwikkeling.
+5 BoostCoins!
Verdien BoostCoins door het doen van micro-learnings en spaar voor beloningen!

WorkBoost maakt ontwikkeling
gemakkelijk. leuk. écht persoonlijk.

WorkBoost benut een krachtige mix van gamification, AI-technologie en micro-learnings om jouw ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Met WorkBoost kunnen individuen zichtbaar vooruitgang boeken in hun persoonlijke doelen, zelfs in de hectiek van het dagelijkse leven. Ontwikkeling kent geen grenzen met WorkBoost.

WorkBoost wordt toegepast binnen een breed scala aan sectoren.

WorkBoost wordt toegepast binnen het onderwijs, de overheid en binnen de commerciële sector. Bekijk hier hoe WorkBoost wordt ingezet.

Een combinatie van een ijzersterke methodiek met innovatieve software.

WorkBoost stimuleert persoonlijke ontwikkeling door gebruik te maken van gamification-elementen die ontwikkeling leuk maken. WorkBoost maakt gebruik van onder andere leaderboards, progress-bars en rewards om ontwikkeling leuker te maken.

Workboost gebruikt Artificial Intelligence om ontwikkeltrajecten te maken die volledig aansluiten bij de behoeften van het individu. WorkBoost maakt voor elke gebruiker micro-learnings die direct toevoegen aan het behalen van het ontwikkeldoel. Hiernaast biedt WorkBoost persoonlijke rapportages aan die inzicht geven in de ontwikkeling van het individu.

WorkBoost biedt gepersonaliseerde micro-learnings die ontwikkeling stap voor stap ondersteunen. Tezamen met gepersonaliseerde nudges ervaren gebruikers een volledig gepersonaliseerd ontwikkeltraject dat hen helpt hun ontwikkeldoelen te bereiken.

Verder lezen?

Wil jij meer weten over hoe WorkBoost persoonlijke ontwikkeling bevordert?

Ervaar WorkBoost!

Wil jij een beeld krijgen bij de WorkBoost App, rapporten en meer?

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar hoe WorkBoost ingezet wordt binnen organisaties?