Boost jouw groei.
Ontwikkeling doe je samen.

WorkBoost zet zich in voor de groei van elk individu, omdat ontwikkeling leidt tot vooruitgang.

Deze organisaties hebben al de kracht van WorkBoost ervaren:

Het verhaal van WorkBoost.

Dr. Jason Gawke ontdekte na zeven jaar intensief onderzoek nieuwe methoden om de manier van leren en ontwikkelen te verbeteren. In maart 2021, met de steun van meer dan honderd belanghebbenden, richtte hij WorkBoost op. Wat begon als een eenvoudig kaartspel, evolueerde al snel tot een interactieve app die zowel studenten als medewerkers kunnen gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren en hun potentieel te ontketenen.

De WorkBoost App werd niet veel later versterkt met innovatieve gamification-elementen en geavanceerde AI-technologie, waardoor leren en ontwikkelen niet alleen leuk, maar ook écht persoonlijk werd.

Ons verhaal is echter nog lang niet geschreven. We blijven bouwen aan de weg naar succes, vastberaden om onze missie te voltooien en leren voor iedereen tot een bloeiende ervaring te maken.

De missie van WorkBoost.

Bij WorkBoost weten we dat leren cruciaal is voor persoonlijke groei en bloei. Door onze wetenschappelijke aanpak en geavanceerde software maken we dagelijkse ontwikkeling toegankelijk voor iedereen. We zien hoe mensen opbloeien wanneer ze de kans krijgen om te leren, en dat drijft ons elke dag. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van innovatieve en leuke oplossingen die leren écht persoonlijk maken. Elke dag werken we met passie en vastberadenheid aan onze missie, omdat we geloven dat voortdurende educatie de weg is naar een betere toekomst voor iedereen. We zijn er trots op een verschil te maken in de levens van mensen en blijven gedreven om steeds meer mensen te helpen floreren.

Het Leadership Team

Onze inspirerende visionair. Hij heeft WorkBoost bedacht en blijft bruisen van geweldige ideeën die ons allemaal inspireren.

Onze bijdehante duizendpoot. Hij houdt een scherp oog op onze klanten en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze altijd met een glimlach op hun gezicht vertrekken.

Onze commerciële architect. Hij brouwt plannen om niet alleen klanten aan te trekken, maar ook hun glimlach te vergroten en ze als onze grootste fans te behouden.

Onze allesomvattende toekomstvoorspeller. Hij zorgt ervoor dat we niet alleen financieel en operationeel op orde zijn in het heden, maar ook dat we klaar zijn voor de toekomst.

Ons ervaren techwonder. Leidt ons tech-team met precisie en zorgt ervoor dat al onze ideeën met de nieuwste technologieën worden gerealiseerd.

Verder lezen?

Wil jij meer weten over hoe WorkBoost persoonlijke ontwikkeling bevordert?

Ervaar WorkBoost!

Wil jij een beeld krijgen bij de WorkBoost App, rapporten en meer?

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar hoe WorkBoost ingezet wordt binnen organisaties?