Een gecertificeerd partnernetwerk

De WorkBoost Methode is beschikbaar via ons netwerk van gecertificeerde partners van consultants, trainers, coaches en docenten. Ze zijn een gepassioneerde gemeenschap van deskundige professionals. Elke partner is een vertrouwd lid van ons team, gemachtigd om de WorkBoost Methode in te zetten en te verbeteren. Samen met elkaar verfijnen we de WorkBoost methode en software en helpen we organisaties bij het ontwikkelen van een duurzame ontwikkelcultuur en andere ontwikkelvraagstukken.

We zijn altijd opzoek naar partners die onze missie delen. Word jij onze volgende partner?

De Boost Community

De WorkBoost community is de plek waar boostpartners en klanten elkaar online en offline ontmoeten om kennis en ervaringen te delen. Naast uitwisseling krijgt elke deelnemer een kennis-boost door dr. Jason Gawke. Hij neemt je mee in de laatste inzichten rondom boosting, nudging en gedragsinterventies. Uiteraard volgen er ook nuttige implementatie tips.

Elke bijeenkomst kent een andere thema. Check de onderstaande agenda voor meer informatie. Heb je interesse om onze BOOST community bijeenkomsten bij te wonen? Voel je vrij om je aan te melden!

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze methodiek en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met ons via info@workboost.nl

WorkBoost in het Onderwijs

Utrecht University werkt succesvol samen met WorkBoost om formatief onderwijs te implementeren. Denk hierbij aan…

icon

WorkBoost bij Bedrijven

Nieman groep is de partner voor complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Nieman zet WorkBoost…

icon

WorkBoost bij de Overheid

Rijkswaterstaat zet WorkBoost succesvol in om snel en effectief nieuwe vaardigheden en kennis eigen te…

icon

In juni vond de masterclass ‘Pak de regie’ plaats in Groningen, waar de deelnemende teams met hun leidinggevenden kennismaakten met de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en waarom dit bijdraagt aan succesvolle teams. De masterclass werd afgewisseld met een interactieve filmpostersessie, waarbij de teams zelf een poster hadden gemaakt met over het onderwerp waar ze mee bezig waren, om dit te tonen aan anderen. De bijeenkomst bood voldoende ruimte om kennis te maken met elkaar en kennis te delen over de ervaringen met WorkBoost in de praktijk.

Blogs en thema's

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed luctus eget justo et iaculis.